top of page

Tervetuloa Oulaisten Nuorisoseuralle!

Mukana elämäsi karkeloissa

Oulaisten Nuorisoseura on vireä ja toimiva yhdistys, jonka toimintaan kuka tahansa on tervetullut! Seuran talona toimii yli 100-vuotias, Oulaisten keskustan läheisyydessä sijaitseva Soihtula, jonka perinteikkäät tilat taipuvat monenlaisiin tarkoituksiin ympäri vuoden; iltamat, tanssit ja diskot sekä perinteiset joulu- ja äitienpäiväjuhlat kuuluvat vuosittain talon tapahtumakirjoon. Myös säännöllisesti järjestettäviin huutokauppoihin ja erilaisiin myyjäisiin voi jokainen osallistua.

Tekemistä löytyy jokaiselle vauvasta vaariin, sillä tapahtumien lisäksi nuorisoseuralla on myös harrastustoimintaa. Seuran edustuksen kannalta merkittäviä harrastusryhmiä ovat olleet erityisesti eri ikäisten kansantanssiryhmät sekä tukkilaiset, mutta tiloissa järjestetään myös mm. muita tanssikursseja eri järjestäjien toimesta. Tutustuthan lisätietoihin eri alasivuiltamme!

Ajankohtaista

Seuraa meitä somessa ja pysy ajan tasalla

  • Facebook

Oulaisten Nuorisoseura ry

  • Instagram

oulaistennuorisoseura

Liity nuorisoseuran kannattajajäseneksi!

Kannattajajäsenenä tuet merkittävästi Oulaisten Nuorisoseuran toiminnan ylläpitoa vuosimaksun muodossa.

15€/jäsen TAI 30€/perhe

040 5834349, Anna-Riina Yli-Hukka

Kiitos tuestasi!

Sivun alku
Oulaisten Nuorisoseura_Historia_Kuva_Hallituksesta_1922

Historia

Wirkistyksestä

Oulaisten Nuorisoseuraksi

Oulaisten Nuorisoseura perustettiin vuonna 1883, jolloin seura toimi nimellä Wirkistys. Ensimmäisen 24 toimintavuotensa aikana nuorisoseuralla ei ollut omaa varsinaista toimitaloa, vaan toiminta tapahtui vaihtelevissa paikoissa, kuten Soihtu-nimisessä rakennuksessa. Vuonna 1909 rakennettu Soihtu kuului tällöin Raittiusseuralle, jonka toiminnan loputtua vuonna 1927 rakennus siirtyi kokonaan Oulaisten Nuorisoseuran käyttöön.

Nykyään Soihtu tunnetaan paremmin nimellä Soihtula. Vuosikymmenten varrella sitä on laajennettu ja korjattu useita kertoja, ja jopa sen ulkokuori on muuttanut muotoaan alkuajoista - hyvän ylläpidon ansiosta talo onkin pysynyt hyvässä kunnossa vielä tähänkin päivään saakka. Soihtula on kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus ja museoviraston suojelema kohde.

bottom of page